maanantai 17. syyskuuta 2012

Hyvää Päivää Hemulit 17. syyskuu

Tänäisestä kirjoituksesta tuleekin lyhyehkömpi kuin aikaisemmista. Nimittäin kovinkaan erikoista ei ole tapahtunut viime postauksesta.

Tutustuminen kulttuuriin on jatkunut tasaseen. Koulun eri rakennukset ovat viime viikolla tullut kierrettyä läpi, johtuen leuntojen vaihtuvan sijainnin. Omaan lukujärjestykseeni sain yhden konetekniikan kurssin venäjän kielenä opetettuna, katsotaan mitä tästä seuraa. Tuntuu kuitenki, että kielen ymmärtäminen vahvistuu päivä päivältä.

Viikonloppuna tuli tarkastettua läheinen yöelämä: yksi ilta ranskalaisten ja toinen saksalaisten kanssa. Perjantai-ilta olimme hieman siistimmällä clubilla, jonne sisään maksoi rapeat 12 e. Hintaan kyllä sisältyi olutlipuke. Yllätteän perjantai täällä ei ole kovinkaan suosittu rairai-ilta, koska launtai saattanee ollu joillain koulupäivä. Allekirjoittanutkin joutuu käymään kahdella luennolla kyseisenä totuttuna vapaapäivänä. Johtuen kurssivalinnoista, on käynyt kuitenkin niin mukavasti, että tänään (maanantaina) ei lukkarissa ole mitään.

Tällä päivällä olen suunnitellut lähteväni piristymään kuntosalille. Tuli nimittäin ostettua salikortti läheiselle kunto clubille. Opiskelijatarjoksen ansiosta sain 10 kuukautta n. 140 eurolla. Ja sali on erittäin siisti, ja siellä on SAUNA. Kyseinen sauna oli jopa kuuma... Ongelmanahan on, etten alusstavasti ole viipymässä täällä 10 kuukautta, joten kai se on jäätävä tänne pidemmäksi aikaa ;).


Kuva 543. Eräs opistomme rakennuksista

Kuva 542. Toinen eräs
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti