maanantai 1. lokakuuta 2012

Привет

Maanantai-iltaa viettämässä poikien kera. Itse pääsin vapaaksi tuossa klo. 7 aikaan intensiivisestä 4,5 tunnin venäjän kielen tunnilta. Tällä hetkellä teemme läksyjä (valmiit), siis jupailemme, syömme venäläistä suklaata, tuumimme blogin etenemistä ja hörpitään oluisia (vodkaa). Kutsumme tätä: ruskii multitasking.

Koulu etenee omalla painollaan ja eräs tärkeä asia opintoihin täällä liettyen on: "Deadline ei ole viiva, joka ylitetään. Vaan viiva, jota pitkin kuljetaan". Tätä täkäläistä oppia olemme pyrkineet soveltamaan mahdollisemman monessa kohteessa. Olemme myös (viimein) saanet paikalliset opiskelijakortit. Sitä ennen väliaikaisia kortteja on kertynyt lompakkoon jo pinoksi.

Eerikin äippä tuossa pistäytyi männä viikolla. Pistäytyminen ei ollut paria päivää pidempi, mutta kerkesimme pyörähtää samurai -näyttelyssä. Eerik palannee vielä  näyttelyyn heiluttelemaan miekkaansa, johtuen seuransa paikallisesta näkyvyydestä.

Miron vanhemmat tänne saapuvat n. kuukauden päästä. Majoitukseski heille on hoidettu n. 30e/yö/henkilö. Toivottavasti viihtyvät. Omammehan kustantaa n. 75e/kk/henkilö. Ottaen tosin huomioon, että joku koulu tässä maksaa vielä hieman siihen päälle. Mutta sängyissä nukkuu ja tuolella istuu, kelpaa meille. Totta puhuen majoitus on hyvä ja omissa kerroksissa on kiva yhteishenki. Me olemme myös olleet paljon yhteydessä yläkerran väkeen. Jossa siis loput vaihtarit majailevat. 

Nyt edessä ovat iltariitit, joten toistaiseksi näkemisiin, kullanmurut.

Otakkaa tietoa kupoliinne:
http://www.youtube.com/watch?v=wOPuvTMndIs 


 Kuva 1. Elektroniset opiskelijakortit

 Kuva 2. Koulun kosketusnäytöt, jokaisella istumapaikalla!

 Kuva 3. Samurai -näyttelyn irstauksia

Kuva 4. Kaupunkikierroksen antia

1 kommentti: