lauantai 8. syyskuuta 2012

Oikeen hyvää huomenta 8. syyskuu

Jos teitä ei haitaa ni nyt mä aijon kirjottaa iha vaa puhekielellä, myöhemmin voidaan taas hifistellä.

 Eli mukavaa on ollut. Konetekniikan kursseja venäjäksi vielä odotellaan, mutta vaikuttaa siltä, että tulen kyllä pääsemään semmoisille. Muutama päivä sitten oli välttämätän käynti Ermitascxzissa, jossa tovi vierähti katsellessa tauluja ja muuta taidetta. Tosiaan niille, jotka ei tiedä, Ermitash on Pietarissa toimiva museo/taidegalleria, vissiin euroopan suurimpia.

Oikee jalka on jotenki kipeytyny täst kaikesta kävelemisestä. Kai vaa joku pikkuvika. Kun vähän linimentillä parantaa, ni hyvin toimii.

Muu vaihtoporukka alkaa pikkuhiljaa tulee tutuks, tosiaan täältä löytyy enimmäkseen saksalaisia ja ranskalaisia. Yks hollantilainen ja espanjalainen, pari slovakia. Ollaan siinä vaiheessa ku alkaa ns. "vittuilu" toisille, ja se mun mielestä alkaa merkitsemään jo läheiempää ystävyyssuhdetta.

Toistaseksi alkaa taas stereotyyppinen Venäjä katoamaan ajatusmaailmastani. Vaikka tääl jokunen kerta on jo aikaisemmin tullut vietettyä, nii nyt taas tutustuessa paikalliseen toimintaan, huomaa että ihmiset ovat samanlaisia sijainnista riippumatta. Jokanen tarvii rahaa, kavereiden kanssa on kiva harrastaa juomingeja ja jos on tyhmä niin siitä rangaistaan. Iha perus.

Eilen käytiin tutustumaan Baltikan tehtaaseen. Iha jees, sellane 3 miljoonaa litraa olutta valmistuu päivässä Maistelu osuus oli vähä liian nopee, koska "seuraava ryhmä" oli tulossa.

 Kuva 23. Ermistashin taidetta

 Kuva 24. Koulumme ruokaa (hinta siinä 2,5 euron paikkeilla)

Kuvan 25. Baltikan tehtaan korkkikokoelmista

Nyt pitäs vissii lähtee suunnitelemaa presentaatiota maanantaille suomesta ja meijän koulusta, kiitos ja kuitti

-Miroslav Alforsov

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti